Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “Uzun süredir birlikte çalıştığımız, işine hakimiyeti üst düzeyde sürdüren bir büyüğümüzün il başkanı olması teşkilatlarımız adına bir şanstır. İnşallah hep birlikte şehrimize hayırlı işler yapılması için mücadele edeceğiz. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’e görevinde başarılar diliyor, teşkilatlar olarak her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha dile getirmek istiyorum” dedi.
“GÜVENİMİZ TAM”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, “AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, 2003-2006 yılları arasında birlikte AK Parti İl Yönetiminde birlikte görev yaptığım değerli bir ağabeyim, dostumdur. Kendisinin her zaman başarılı olacağına inancım tamdır. Teşkilatçılık ruhuna, teşkilat hassasiyetine sahip olduğunu iyi bildiğim İl Başkanı Göksel’e güvenimiz tamdır. Birlik ve beraberlik içerisinde kendisine her türlü katkıyı vermeye hazırız. Bu birliktelik halkımıza yansıyacaktır. Birlikten kuvvet doğduğunun en güzel örneği biziz. Yaşadığımız şehre, ilçeye hizmet etme gayesindeki insanlar olarak yolumuza devam edeceğiz. AK Parti’nin çıtasını daha da yükselteceğine olan inancımla kendisine görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
“HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Yönetiminin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “AK Parti mensupları olarak biz büyük bir aileyiz. Bu aile kendisini halkına hizmete adamış, yaşadığı yeri güzelleştirmeyi kendisine görev edinmiştir. Bu anlamda hem belediye başkanlarımız hem de teşkilatlarımızla birlikte hareket ediyor, halkımıza en iyi hizmeti, en güçlü yatırımları sunabilmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecan içerisinde hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.