Mutlu YUCA/BOLU, () - BOLU Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz, oğlu Enes Yılmaz ile Hande Cin'in nikahını kıyarak, 3 çocuk istedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın oğlu Enes Yılmaz ile Hande Cin çifti Karacasu Beldesi'nde bulunan Gazelle Otel'de düzenlenen düğünle evlendi. Düğüne Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü ve Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Sami Güçlü ile yaklaşık bin 500 davetli katıldı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Yılmaz ve Cin çiftlerinin nikah törenine geçildi. Başkan Yılmaz kendi oğlunun nikahını kıyarken, şahitliklerini ise Vali Baruş, Beşir Atalay, Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Sami Güçlü yaptı.

Başkan Yılmaz oğluna ve gelinine mutlu bir hayat dileyerek, "Nüfusumuzu yaşlandırmayın. Sizden hayırlı nesiller bekliyoruz. Bilim adamlarının söylediğine göre nüfusun genç kalması için üç çocuk olması gerekiyormuş. Sizlerden buna göre hareket etmenizi istiyorum" dedi. Yılmaz'ın konuşmasının ardından Sami Güçlü, çifte evlilik cüzdanını takdim etti.
FOTOĞRAFLI