Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’nin birçok noktasını tek tek dolaşıp, halkın sorunlarını dinledi, yerinde tespit ve incelemelerde bulundu. Sorunların tespiti ve çözümüne yönelik başkan yardımcıları, müdürler ve teknik ekibe gerekli talimatları verdi.
Göreve geldiği günden bu yana halktan kopmayan ve ilçeye bağlı bütün mahalleleri düzenli aralıklarla gezen, vatandaşların sorunlarıyla bizzat ilgilenen Başkan Arslan, ilçenin değişik noktalarında yerinde tespit ve incelemelerde bulundu. Gezdiği her yerde vatandaşlarla sohbet eden, talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Arslan, Çiğli’ye hizmet etme noktasında sınır tanımadıklarını belirtti. Birçoknoktada detaylı inceleme ve araştırma yapan Başkan Arslan ve teknik ekip, Evka 5 futbol sahasında bakım onarım işlemleri ile saha zeminine suni çim döşenmesi, sosyal tesis ve kafeterya yapımı, merdivenlerin ve istinat duvarlarının zarar görmüş kısımlarının yenilenmesi, ihtiyaç duyulan yerlerde yeniden yapımına yönelik kararlar aldı. Daha sonra Egekent Mahallesi’ndeki spor kompleksi ve yüzme havuzu projesini yerinde değerlendiren Başkan Arslan, bölgede detaylı inceleme yaparak projeye ilişkin teknik ekipten bilgi aldı.
“ÇİĞLİ’NİN HER YERİNİ DÜZENLİ ARALIKLARLA GEZİYORUM”
Çiğli’yi İzmir’in saygın ve yaşanılabilir kentleri arasında görmek için çok çalıştıklarını, bunu yaparken vatandaşlarında taleplerine uygun hizmet ve projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarına dikkat çekmek isteyen Başkan Arslan, “Çiğlimiz gelişerek büyüyor. Belediye olarak onun gelişmesine katkı sunmak bizim en önemli görevimiz. Bu görevi aksatmamak adına düzenli olarak Çiğli’nin her yerini geziyorum. Yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum. Olması gerekenler için ben ve tüm belediye çalışanlarımız özenli bir çalışma yürütüyor. Amacımız Çiğli halkının iyi çevre koşullarında, sosyal ve kültürel yaşamı zenginleştirilmiş bir kent ortamında yaşamalarını sağlayabilmek. Halkımızdan kopmadan, onların istek ve taleplerine yakın durarak bu işi götürmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de siz değerli Çiğlililere en iyi hizmeti götürmek, projeyi üretmek için çalışacağız. Her zaman sizin yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.