Bartın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ve Öğretim Elemanları ve tarafından Kozcağız İmam Hatip Ortaokul’unda "Birlikte Büyüyelim" temalı fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.
İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Arş. Gör. Davut Gürel ve Arş. Gör. Murat Tekiroğlu tarafından organize edilen etkinliğe Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş, Dekan Yardımcıları, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu yönetimi ve öğrencileri, Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Öğretim Üyeleri ile Sosyal Bilgiler Eğitimi 2. Sınıf öğrencileri katıldılar.
Başkan Karaman Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mustafa Karaman, fidan dikiminde öğrencilere yardımcı oldu. Kendiside fidan Diken Başkan Karaman, böyle bir projeyi hayata geçiren Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan başta olmak üzere, Fakülte dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş’e, Dekan yardımcılarına, öğretim görevlilerine, öğrencilere ve Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sarfiye Keçeci’ye teşekkür etti.