Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya’ya sporcular için kamp merkezi yapılacağını söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü’ne atanan Nihat Abacı’ya, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Beraberinde, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, BİK Malatya Şube Müdürlüğü’ne atanan Nihat Abacı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, çalışmaları hakkında bilgi aktardı.
Fındıklı, Tecde Spor Salonu yanındaki arsalarına 110 sporcu kapasiteli kamp merkezi yapılacağını belirterek, “Bu bölgede spor salonu, kamp merkezi ve kalan arsamıza da voleybol sahası ve tenis kortları yaparak, bu bölge spor kompleksi haline getirilmiş olacaktır” ifadelerini kullandı.
Fındıklı, Yeşiltepe Stadı’na da İnönü Stadı’ndaki gibi çim sahadan soyunma odasına gidilecek, tünel sistemi de yapacaklarını dile getirdi.
Mustafa Sadi Fındıklı, Nihat Abacı’nın yıllardır spor haberleri ile de kamuoyuna bilgi aktardığını ifade ederek, “Bundan sonra da gazetelere resmi ilan aracılık hizmetlerinin başında yer alarak, hizmetlerini sürdürecek olan kardeşimiz Nihat Abacı’ya bundan sonraki görevinde de başarılı görevler yapmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.
BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ise, “Sporun içerisinden gelen Sadi Fındıklı Müdürümüz, gençlik ve spor alanında yaptığı hizmetlerle göz doldurmuştur” dedi.
Abacı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Gençlerin, kahve köşelerinden ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları için çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün başında olan Sadi bey’in il dışında yaptığı sportif başarıları kendi memleketinde taçlandırmıştır. Özellikle sporun tesisleşmesi yönünde mesafeler kat etmiştir.”