İlkadım Halk Eğitim Merkezi’nin “Yıl Sonu Öğrenme Şenlikleri” etkinlikleri kapsamında 3 gündür devam eden faaliyetler bugün son buldu.
’Yıl Sonu Öğrenme Şenlikleri’ etkinlikleri kapsamında 4 yıldır İlkadım Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Türk halk müziği kursu alan Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyeleri halka açık konser verdi.
Bulvar Alışveriş Merkezi önünde eserlerini seslendiren engelliler, kendilerini dinlemeye gelen vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.
Engellilere fırsat verildiğinde her şeyi başarabileceklerini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, “4 yıldır İlkadım Halk Eğitim Merkezi ile beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de görüldüğü gibi arkadaşlarımızla beraber çok güzel bir konser verdik. Bundan sonraki süreçte başka kurs çalışmalarımızla da faaliyetlerimize devam edeceğiz. Her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Yeter ki bizlere fırsat verilsin. Fırsat eşitliği olsun. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.