AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, “AK Parti ailesi olarak milletimizin huzuruna alnı ak bir vaziyette çıkmaya hakkımız var, yüzümüz var. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, Havza, Ayvacık ve Salıpazarı ilçesinde düzenlenen ayrı etkinlikler ile bir araya geldi. İlk olarak Havza ilçesine ziyaret gerçekleştiren Av. Adem Güney, partililerin sorunlarını dinledi. Her 3 ilçede siyasi hayatı başta olmak üzere siyasi hayatı ve 7 Haziran’da yapılacak olan 25. dönem seçimin önemi hakkında konuşma yapan Güney, AK Parti’nin bu zamana kadar hayata geçirdiği çalışmaları da dile getirdi.
Katıldığı etkinliklerde konuşma yapan Güney, “Bizim sizin karşınıza gelmeye, yanınızda olmaya, yüzünüze çıkmaya yüzümüz var. AK Parti ailesi olarak milletimizin huzuruna alnı ak bir vaziyette çıkmaya hakkımız var, yüzümüz var. ‘Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz.’ Biz Salıpazarı tarlasında, Türkiye tarlasında AK Parti’lilerin izi var. Belediye başkanımız seçilmeden önceki Salıpazarı ilçesinin haliyle şimdiki Salıpazarı’nın durumu arasında dağlar kadar fark var. AK Parti’li belediye başkanı, AK Parti’li olmayan bir belediye başkanı, AK Parti’li hükümet, AK Parti’li olmayan hükümet Türkiye yönetiminde nereden nereye geldiğimizin en güzel örneği. Türkiye’de 5 sente muhtaç vaziyette yönetilirken, bu ülkede memurun maaşı emeklinin maaşı depremzedelere yardım için toplanıldığını hepimiz biliyoruz. Şimdi dünyanın 4 bir tarafına yardıma koşan Türkiye var” diye konuştu.