Coşkun YAMAN/ BALIKESİR, () - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Eylül Salı günü Balıkesir'de iş adamlarıyla bir araya gelecek.
CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre saat 19.00'da Bursa'da Sanayi ve Ticaret Odası'nda iş adamlarıyla buluşacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, geç saatlerde Balıkesir'e geçecek. Geceyi Balıkesir'de geçirecek olan Kılıçdaroğlu, yarın saat 09.30'da kahvaltıda iş adamlarıyla toplantıda bir araya gelecek. Balıkesirli sanayici ve işadamlarıyla görüş alışverişinde bulunacak olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, iş dünyasına CHP'nin sorunlara yaklaşımını ve bunların çözümüne ilişkin düşüncelerini açıklayacak. Kılıçdaroğlu'na Balıkesir ziyaretinde Genel Başkan yardımcıları Faik Öztrak ve Selin Sayek Böke de eşlik edecek. Kılıçdaroğlu buluşmanın ardından Ankara'ya dönecek.
CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, toplantıya 50'ye yakın iş adamının katılacağını açıkladı. Erol'un verdiği bilgiye göre, CHP-İş dünyası buluşması basına kapalı olacak. Kılıçdaroğlu'nun kahvaltı öncesi ya da sonrası basın mensuplarına açıklama yapması bekleniyor.