Almanya Karabüklüler Platformu tarafından 14 Şubat 2015 tarihinde düzenlenecek ’’Karabüklüler Sevgi Gecesi’’ için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Gelsenkirchen şehrindeki Konak Restaurant’ta bir araya gelen platform üyeleri Almanya’da ilk kez düzenlenecek olan gecenin onur konuğunun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin olacağı belirtildi.
Mehmet Ali Şahin’in dışında geceye Türkiye’den, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 23. Dönem Karabük Milletvekili Dr. Mustafa Ünal, 23. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhannetin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve ilçe belediye başkanları ile Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, Karabüklü işadamları ve STK temsilcileri katılacak.
Almanya Karabüklüler Platformu Başkanı Dursun Döngel, Karabük sevdalısı insanların ilk kez böyle bir gece düzenleyerek, şehrin tanıtımı açısından önemli bir tanıtım etkinliği olacağını belirterek,“ Karabük, Türkiye’nin en köklü illerindendir. İlimizi en iyi şekilde temsil etme noktasında Almanya Karabüklüler Platformu olarak ciddi bir çalışma başlattık. Bugün, ilimizde büyük gelişmeler yaşanmaktadır. Gerek iş dünyası, gerek hizmet, gerek eğitim noktasında sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Bizler de bu güzel gelişmelerin parçası olarak buna katkı sağlamak istedik. Bunun için de şehrimizin siyasilerini, STK’larını ve kurumlarından oluşan bir Karabüklüler Gecesi düzenlemeye karar verdik. Bu gece hepimizin. Gün birlik zamanı.Gecemiz ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladık.14 Şubat tarihinde Gelsenkirchen şehrindeki Güneş Düğün Salonu’nda herkesi bekliyoruz’’ dedi.