’Portakal Çiçeği Karnavalı’nın fikir babası Ali Haydar Bozkurt, festivalin en büyük destekçisi konumundaki Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Karalar ve Bozkurt herkesi karnavala katılmaya davet etti.
Toyota CEO’su ve aynı zamanda "Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı"nın fikir babası olan Ali Haydar Bozkurt Festival koordinatörü İlhami Günseli ile birlikte Seyhan Belediye Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Ziyarette festival ile ilgili olarak yapılacaklar ele alındı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a karnavala verdiği destekten dolayı teşekkür eden Toyata CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Seyhan Belediyesi’nin hatırı sayılır bir bütçe ile karnavala büyük bir destek verdiğini söyledi. Bozkurt açıklamasında, "Bu yıl 4 Nisan’a 3’ncüsünü yapacağımız ’Portakal Çiçeği Karnavalı’na tüm belediyelerimiz gibi başından beri katkı koyan Seyhan Belediye Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Tüm belediyelerden erken bütçesini, hem de kayda değer bir bütçeyi karnaval programı bütçesine dahil etmiştir. Adana halkı adına teşekkürlerimizi arz etmek için geldim. Çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, herkesi Nisan’da Adana’da olmaya davet etti. Başkan Karalar, "İkincisine sanırım önemli katkılar yaptık. Adana çok tanınan bir memleket değil Adana’nın tanıtıma ihtiyacı var. Adana; tarih, kültür ve gastronomisi olan bir kent. Bu anlamada Adana’nın tanıtımı için biz elimizden geleni yapacağız. Hem Adana’mız tanıtılacak hem de insanımız eğlenecek. Ben buradan herkesi Nisan’da Adana’da olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.