AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, Anadolu Sakatlar Derneği ile TÜMSİAD’ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Milletvekilliği seçim sürecinde Ünsal’a başarılar dileyen Kılıç, “Allah hayırlı ve uğurlu eylesin. Çıktığınız bu yolda Allah utandırmasın. İnşallah sizleri aday olarakta görürüz” dedi.
“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI BİLİYORUM”
Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal da, “AK Parti’de il başkan yardımcısı olduğum dönemde de engelliler koordinasyon merkezinin Kayseri’de ki çalışmalarını 6 ay kadar takip ettim. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın sorunlarını biliyorum. Engelleri insanlarımız toplumda barışık olmak için birlikte olmak zorundalar. Sizin gibi sivil toplu örgütleri bu insanları motive ediyor” dedi.
Ünsal ayrıca, derneğin çalışmalarından dolayı başkan Kılıç’a teşekkür eden Ünsal, “ Engelleri vatandaşarımızın haklarını arıyorsunuz ve topluma bağlıyorsunuz. Bunu çok önemsiyorum. Bize görev verildiği takdirde bu konuda yapılacak olan bütün konuları takip etme sözü veriyorum” şeklinde konuştu.
Anadolu Sakatlar Derneği’nden sonra TÜMSİAD Kayseri Şubesi’ni ziyaret eden Ünsal, "Hem sanayici hem de işadamlığı yönümüz var. Bunun dışında da sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulunduk. 4 dönem Eczacılar Odasında hizmet verdim. Burada 4 dönem oda başkanlığım oldu. Toplumun her yerinde olduk. Tabi bütün bunlar tecrübe getiriyor" dedi.
Ünsal, "AK Parti bizim gönül verdiğimiz bir parti. Tabi milli görüşten gelen bir anlayışımız var. AK Parti bizim için maneviyatı ön plana çıkartan bir parti. Bizim gönlümüzde ne varsa bunu yıllar içerisinde ortaya koydu. Dolayısıyla bütün bu anlamda bu birikimle bizlerde ne yapabiliriz diye düşündük. Kenara çekilebiliriz ama öyle değil. Bu noktada inşallah Cenabı Allah bizlere hizmeti vesile kılacak. Milletvekilliği de bu amaçla çok önemli. Milleti temsil ediyorsunuz. Dolayısıyla bizim ülkemizin yarınları için çocuklarımızın geleceği için burada çalışma yapmak gerekiyor. Bu bilinçle aday olduk. Şuanda sevgili dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları toplumun her alandaki temsilcileri. Sorunları çok iyi bilen bir alan. AK Parti yıllar içerisinde biliyorsunuz her alana girdi. Avrupa Birliği standartları altında Türkiye’de çok kanun ve kural değişti. Bunlar bir geçiş süreçleri ama bu geçiş süreçlerini biraz sancılı oldu ama güzel şeyler kazanıldı" diye konuştu.
TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu, "Bülent bey tanıdığımız ve sevdiğimiz bir kardeşimiz. Ben Bülent beyin çıktığı yolda başarılar diliyorum" ifadesinde bulundu.