Çorum’un Sungurlu Belediye çalışanları 2015 yılının Ocak ayından itibaren maaşlarını 3 yıl süre ile tekrar Vakıflar Bankası Sungurlu Şubesi’nden alacaklar.
Sungurlu Belediye hizmet binasında gerçekleşen ihaleye daha öncesinden Ziraat Bankası ve Vakıfbank teklifte bulundu. Açık arttırma usulü yaklaşık 2 saat süren pazarlıklar sonunda Vakıflar Bankası, personel başına 702 TL ücret ödemeyi kabul etti. Belediye personeli 2015 yılı Ocak ayı itibariyle 3 yıl maaşlarını Vakıfbank’tan almaya başlayacak. Sözleşme, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Vakıflar Bankası Şube Müdürü Aşkın Şentürk arasında imzalandı.
Vakıflar Bankası Şube Müdürü Aşkın Şentürk, “Promosyonlarda elimizden geleni yaptık. 10 gündür ciddi bir çalışma içindeyiz. Belediyemizle yapılan çalışmalardan memnunuz. İnşallah daha güzel çalışmalara imza atarız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Başkan Şahiner ise, "Şeffaf bir ihale süreci geçirdik ve alınan bu promosyonun tamamının çalışanlara ödenmesi noktasında herhangi bir kesintiye uğramadan direkt hesaplarına tek seferde yatırılması olmak üzere gerçekleşti. Güle güle harcasınlar. Kışa girerken ciddi bir destek olmuş oldu. Bundan dolayı bütün çalışanlarımız adına, iyilikler, güzellikler getirmesini, belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.