Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. dönem Milletvekili genel seçimlerinin, Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği takvim çerçevesinde tam bir huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi için, emniyet teşkilatına hizmetiçi eğitim semineri verdi.
Kula Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kula İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Güvenlik Büro Amiri Komiser Mustafa Esenlibınar ve polis memurları katıldı.
Kula İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Güvenlik Büro Amiri Komiser Mustafa Esenlibınar ve Güvenlik Büro Memuru Polis Memuru Kadri Şahin tarafından verilen seminerde polis memuru ve ekiplerine 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler ile ilgili güvenlik düzeyinde bilgiler verildi.
Kula İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan 25. dönem Milletvekili genel seçimlerinin Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği takvim çerçevesinde tam bir huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi için seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrası olmak üzere alınan emniyet tedbirlerinin uygulanmasında birlikteliğin sağlanması, seçme ve seçilme hakkını zedeleyecek ve idarenin tarafsızlığına gölge düşürebilecek hareketlerden kaçınılması ve alınan tedbirlerin tarafsızlık içerisinde uygulanması amacıyla seçimlerle ilgili mevzuat, genelge ve Yüksek Seçim Kurulu Kararları hakkında toplantıya katılan personele bilgiler aktardı.