Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Çeştepe Mahallesi’nde bulunan şantiye ve fidanlık tesisleri hizmete girdi.
Çeştepe Mahallesi’nde yenilenen şantiyede yeni alınan park bakım, yapım malzemeleri kapalı depo alanları, bitki stok alanı, kameriye, işçi dinlenme salonu, idari bina, güvenlik, 24 saat kamera sistemi, kadın, erkek, engelli tuvaletleri, soyunma odaları oluşturuldu. 4857 sayılı İş Kanunu ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hükümlerinin de uygulandığı tesis göz dolduruyor.
48 personel ve 4 traktör, 2 kamyonet, 4 pikap, 1 sepetli budama aracı, 1 işçi servis minibüsü, 1 beko loder, 2 binek araçla Efeler Belediyesi sorumluluğundaki 223 adet parkın bakımı yapılmakta olup, 83 mahalleye hizmet götürülmektedir. Tamamlanan 1 yeni park, yapımı devam eden 3 park kısa zamanda Efeler halkının hizmetine sunulacak. Okul bahçeleri ve resmi kurum bahçelerinin, talep doğrultusunda budama talepleri de karşılanmakta, ayrıca ilk kez gelir ücret tarifesi ile site bahçe budamaları da yapılabilecek.