İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 14 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti.
Milletin huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet şükran ve minnetle andıklarını vurgulayan Başkan Kale; “Millet olarak güven ve huzur içerisinde yaşadığımız bu kutsal topraklarda ayakta kalmayı aziz şehitlerimize ve fedakar gazilerimize borçluyuz. Onların insan üstü gayret ve çabalarıyla şanlı bayrağımız hep göklerde dalgalandı ve dalgalanmaya da devam edecektir. Bizler sadece özel günlerde değil, yaşadığımız her gün hatta her saniye için şehit ve gazilerimize minnettar olduğumuzun bilincindeyiz. Bu nedenle siz değerli Şehit Alileri için ne yapsak azdır. Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz. Size hizmet etmek boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.
“ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN”
Başkan Kale’nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir onur duyduklarını ifade eden şehit aileleri “Her zaman bizleri hatırında tutup ziyaretimize geliyorsun. Dertlerimize ortak olup çözüm üretme gayretindesin. Biliyoruz ki bir evladımız da sensin. Allah senden razı olsun” şeklinde konuşarak teşekkür etti.