ZONGULDAK'ta, 'mega star' olarak tanınan ve geçen 13 Nisan'da geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında ölen yerel sanatçı Ergin Erdem adına yaptırılacak Gençlik Spor Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı.
Kentte düzenlenen festivallerde, özel günlerde konserler veren, maden işçileri anısına şarkı sözü yazıp besteleyen, aynı zamanda İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nde tekniker olan Ergin Erdem anısına, oturduğu Çınartepe Mahallesi'ne Gençlik Spor Kültür Merkezi yapılacak. Vali Ali Kaban'ın makamında düzenlenen protokol imza töreninde, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Uğur Akdeniz, Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin ve spor salonunu yaptıracak hayırsever işadamı Gürkan Gülay hazır bulundu. 15 bin metrekare alanda yapılacak 'Ergin Erdem Gençlik Spor Kültür Merkezi' nin protokolü taraflar arasında imzalandı.
Projenin tüm masraflarını karşılayacak olan Gürkan Gülay, "Ergin Erdem çok sevdiğim, saygı duyduğum bir insandı. Umarım bu merkez onun da çok değer verdiği gençlerimize faydalı olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI