MHP Kilis Milletvekili Aday Adayı Şevket Memiler, aday adaylığı başvurusunu gövde gösterisi ile yaptı.
Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (KESOB) ve TESK Denetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ederek MHP’den Kilis Milletvekili Aday Adayı olan Şevket Memiler, aday adaylığı başvurusunu MHP İl Başkanlığı’na yaptı.
Kilis Milletvekili Aday Adayı olan Şevket Memiler’in aday adaylığı başvurusu sırasında Kilis’teki oda başkanlarının tamamı hazır bulunarak Şevket Memiler’e destek verdi.
Memiler, aday adaylığı başvurusunu MHP Kilis İl Başkanı Arif Amoca’ya verdikten sonra yaptığı konuşmada, bütün görevlerinden Kilis’e hizmet etmek için görevinden istifa ettiğini ifade ederek, “1969 yılında Kilis’te doğdum, doğduğum günden beri Kilis’te yaşıyorum. Kilis’te kasap olarak esnaflığımı yürütürken, 1996-2001 yıllarında MHP il yönetiminde görev aldım. Bilindiği üzere Kilis Kasaplar ve Kebapçılar Odası Başkanlığı, Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (KESOB) ve TESK Denetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunduğu sırada istifa ederek milletvekili aday adayı oldum. Anne ve babamı sevdiğim kadar ülkemi seviyorum. Kilis’te yaşadığım için kentimizin bütün sorunlarını biliyorum. Kilis’i tabiri caiz ise karış karış biliyorum. Rabbim hayırlı olsun.”
MHP Kilis İl Başkanı Arif Amoca, bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarını, teşkilat olarak kendilerinin bir durum değerlendirmesini yapacaklarını, aday adaylarının içerisinde iki kişinin tespit edileceğini söyledi.
Memiler’in başvurusu sırasında MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Ali Beyazcıncık, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.