AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde bulunan İlköğretim Okulu’nda kütüphane oluşturarak okulun duvarlarını boyadı.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde bulunan Topaç İlköğretim Okulunu ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve beraberindeki partili gençler, geçtiğimiz ay meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden okul öğretmenleri anısına okulda çocuklar için kütüphane oluşturdu. AK Partili gençler daha sonra anaokulu binasının duvarlarını boyayarak çevre düzenlemesi yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar yaptığı açıklamada:” Geçtiğimiz ay elim bir kaza sonrasında görev şehidi olan öğretmenlerimizi AK Parti Gençlik Kolları olarak unutmadık. Burada görev yapan ve elim bir kaza sonrasında şehit düşen öğretmenlerimizin anısına okul binasında bir kütüphane oluşturduk. Aynı zamanda okul kompleksleri içerisinde bulunan anaokulu binasında ise peyzaj ve çeşitli çalışmalar yaptık. Burada bu etkinliğimizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.