Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ramazan ayı dolayısıyla Ortaköy Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yunusemre Belediyesi Ramazan ayının 9. gününde Ortaköy Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Ortaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen iftar programına; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Kılıç Kaya ve Mustafa Dandin’in yanı sıra meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sofrasında lokmasını vatandaşlarla birlikte paylaşan Başkan Çerçi, iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yaptı. Ramazan ayının manevi ortamı içerisinde vatandaşlar la bir araya gelmekten büyük mutluluk yaşadığını belirten Başkan Çerçi, şöyle konuştu: “Ramazan’da Yunusemre Bir Başka Güzel Oluyor’ sloganıyla her gün bir mahalleye konuk oluyoruz. Bugün de Ortaköy mahallemizde düzenlediğimiz programda mahalle sakinlerimiz ile birlikte iftar sofrasında lokmamızı paylaştık. Hem iftarımızı yaptık hem de gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile vatandaşlarımızın eski Ramazan ortamlarını yaşamasını sağlamaya çalıştık. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.”
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeği ile devam etkinlikler; semazen, Hacivat-Karagöz ve tasavvuf musikisi ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel eserler ile sürdü. Etkinliklerde ayrıca çocuklara yönelik çeşitli aktiviteler yer aldı.