Karacasu Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerin sorunlarını daha kısa sürede çözebilmek için mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen sunumda, Karacasu Belediyesi’nin Büyükşehir belediyesi ile birlikte yaptığı projeler ve belediyenin Büyükşehir kanununa rağmen uyguladığı projeler anlatıldı.
Toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının hepsi katıldı. Başkan Büyükyapıcı, bugüne kadar yaptıkları işlerle ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra Karacasu’yu daha iyi yönetebilmek, eksik noktaları da görebilmek için muhtarların görüşlerini ve önerilerini aldı. Birçok muhtarın söz aldığı toplantıda ortak görüş olarak, geçiş döneminin artık sonlandığı Karacasu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerini yeni oluşturduğu hizmet akışının bundan sonra daha hızlı ilerleyeceği dile getirildi. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı da daha büyük hizmetler ve büyük projeler için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki mesaisine ara vermeden devam edileceğini belirtti.
İMAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı toplantı sonunda yaptığı açıklamasında; “1 yıla yakın süredir bana ve ekibime vermiş olunan destekten ve gösterilen sabırdan dolayı öncelikle mahalle muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımızla ortaklaşa çalışarak, orta yolu bularak, çözmeye çalışacağız. Çalışmalarımızda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hep yanımızda oldu. Olağanüstü bir toplantı ile hayvansal ve zirai sulama su fiyatlarını 0.30 TL’ye çekerek, çiftçimizin ve bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Mahallelerimiz konumuna gelen köylerimiz için imar konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun büyük katkılarıyla köylümüz için iyi sonuçlar alacağımızdan eminim. Önümüzde daha uzun bir 4 yıl var. Ben ve ekibim, halkımızın gösterdiği doğrultuda hizmet için her zaman yanlarındayız” dedi.