AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim gezilerini Dernekpazarı ve Çaykara’da sürdürerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her mahallede büyük ilgi gören Köseoğlu, yeni Anayasa’nın Türkiye’nin teminatı olacağını ifade etti.
Trabzon İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından hazırlanan program doğrultusunda seçim çalışmalarını Dernekpazarı ve Çaykara’nın Karaçam, Köknar ve Uzuntarla mahallelerinde sürdüren AK Parti Trabzon 3. Sıra Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, gün boyunca gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ev toplantıları ile de seçmenlerle bir araya geldi.
Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un da eşlik ettiği ziyaretlere AK Parti İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, İl Başkan Yardımcısı Alper Bektaş, Dernekpazarı İlçe Başkanı Zeki Avni Usta, Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, SKM görevlileri ve partililer eşlik etti. Her iki ilçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen ev toplantılarına katılan, samimi ve sıcak davranışları ile sempati toplayan Köseoğlu, Dernekpazarı ve Çaykaralılar’dan tam puan aldı.
Yaptığı ziyaretlerde yöresel sorunlarla ilgili talepleri dinleyen ve bunları not alan Köseoğlu, “AK Parti iktidarında Trabzon önemli yatırımlar aldı. Şimdi Büyükşehir olduk. Zamanla yaşanan aksaklıklar ortadan kalkacaktır ve hizmetler eskisinden daha iyi olacaktır. Hizmetin adresi AK Parti’dir. Hem Çaykara hem Dernekpazarı bundan önceki seçimlerde verdiği destekle bunun farkında olduğunu göstermiştir ve yine gösterecektir” dedi.
“YENİ ANAYASA İLE KAZANIMLAR TEMİNAT ALTINDA OLACAK”
Ziyaretlerinde Yeni Anayasa’nın gerekliliğine de vurgu yapan Köseoğlu, “Yeni Anayasa Yeni Türkiye’nin teminatı olacaktır. AK Parti ile birlikte 2002 yılından bu yana ülkemiz nerelerden nerelere geldi hep birlikte görüyoruz. Son 13 yılda ülkemizdeki istikrar ve güven ortamı sayesinde gerçekleştirdiğimiz reformlara, doğru politikalar da eklenince Türkiye büyük bir çıkış yaşadı. Bu güne kadar AK Parti olarak Türkiye’de çözdüğümüz yasaklamaları, ötekileştirmeleri ve bütün sorunları ya yasayla ya da yönetmeliklerle halletmeye çalıştık. Ama unutmayınız ki 1982 Anayasası hala yürürlükte. Türkiye sadece kısmi değişiklikler için değil, köklü bir sistem değişimi için Yeni Anayasa yapmalıdır. Öyle ki bu kazanımlarımız, haklarımız teminat altına alınsın. Yeni Anayasa Yeni Türkiye’nin teminatı olacaktır” diye konuştu.