AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar’ın, Seyhan’ın güney mahallelerinde yaşayan vatandaşlara seçim öncesi sözünü verdiği semt polikliniği Kıbrıs Caddesi’nde açıldı.
Necdet Ünüvar’ın yoğun çabaları, Vali Mustafa Büyük ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’ın önemli katkılarıyla, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olarak açılan semt polikliniği, Meydan Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan eski özel sağlık kabini binasında hizmet vermeye başladı.
2 bin metre kare kapalı alana sahip 3 katlı semt polikliniğinde, ilk etapta dahiliye, çocuk hastalıkları, kadın doğum, genel cerrahi, nöroloji, KBB ve üroloji olmak üzere 7 dalda uzman hekimlerce poliklinik hizmeti verilecek. İlerleyen zamanlarda poliklinikte radyoloji ve diş bölümleri de açılacak. Ayrıca, bölge halkının talebi doğrultusunda diğer branşlarda da uzman hekimler görevlendirilecek. Semt polikliniğinde, birkaç gün içerisinde röntgen hizmeti de verilmeye başlanacak.
AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, Kıbrıs Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan semt polikliniğinin, yoğun bir nüfusun yaşadığı güney mahallelerinde ikamet eden vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştıracağını belirterek, "Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.