Battalgazi Belediyesi personeli kan bağışında bulundu. Battalgazi Belediyesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi işbirliği ile Battalgazi Belediyesi personeli ve vatandaşlardan kan bağışı alındı.
Battalgazi Belediyesi Emlak Servisi’nde gerçekleştirilen kan bağışı kabulüne belediye personeli ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, kan vermenin önemine değinerek, “Kanın insan hayatında ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Battalgazi Belediye’mizde her zaman bu tür etkinliklerin içinde olmuştur. Ben halkımızı ve çalışan arkadaşlarımızı bu konuda duyarlılığa davet ediyorum” diyerek, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.
Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası Kan Temin Koordinatörü Mehmet Cemal Gökhan ise, kan bağışına gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası olarak Battalgazi Belediyesi’ndeyiz. İlgi, gayet güzel. Özellikle Başkanımız Selahattin Gürkan’a, üst ve orta yönetime, personellere çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizleri kabul ettiler. 6 ayda bir gelip belediyemizden kan talep edeceğiz. Tekrar Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.