Altınordu Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımına üç ay önce başlanılan ve 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan park bitirilerek hizmete sunuldu.
İçerisinde çocuk oyun grubu, fitness spor aletleri, basketbol sahası, kamelya ve pergolaların bulunduğu park ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçede yeni parkların ve yeşil alanların sayısının her geçen gün artacağını belirtti. Toplumun her kesiminin birbiriyle kaynaşıp buluştuğu mekanlardan birisinin de parklar olduğuna işaret eden Başkan Tekintaş, “Parklar şehrin aynasıdır” dedi.
Belediye Başkanı Engin Tekintaş, parkların ehir kültürünün harmanlaştığı, şehrin sosyal yapısının birbiriyle en fazla kaynaşıp buluşabildiği noktalar olduğunu belirterek, mahallelere yeni parklar ilave edeceklerini söyledi.
Tekintaş, “Daha büyük parklar da inşa ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Beklentimiz şudur, milletimizin bize verdiği bu desteğin ardından bizim de onlara hizmet borcumuzu ödememiz lazım. Dua ederek bize destek olmalarını istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel, daha verimli, daha farklı, daha özel ve biraz da kültür özellikli engelliler ve yaşlılarımızın daha rahat kullanabileceği parklar inşa etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.