Devrekli hayırsever vatandaş tarafından Devrek Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ne (METEM) atölye binası kazandırıldı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren METEM’e hayırsever vatandaş Sevim- Muharrem Ekim tarafından atölye binası ve yiyecek içecek alanı kazandırıldı.
İlçede eğitime verdiği desteklerle tanınan Sevim Ekim geçtğimiz yıllarda vefat eden eşi Muharrem Ekim anısını yaşatmak için Metem’de Yiyecek ve İçecek Alanı Mutfak dalında eğitm gören öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak üzere okulun tüm mutfak araç gereçlerinin temin edilmesini sağladı.
Okula verdikleri desteklerden dolayı Sevim Ekim’e teşekkür eden Metem Müdürü Recep Kıyısın,”Ağustos 2003 tarihinde hayırsever vatandaşımız Sevim ekim ve valiliğimiz tarafından yapım protokolü imzalanan ve Ocak 2015 tarihinden itibaren okulumuza devredilen Sevim- Muharrem Ekim Atölye Binası’nı ve Yiyecek İçecek Hizmetler Alanı’nın tanıtımı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Desteklerinden dolayı Sevim teyzemize teşekkürlerimi sunuyor, eşi Muharrem amcamıza da Allah’tan rahmetler diliyorum” dedi.
Düzenlenen tanıtım proğramında İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya hazır bulunurken, davetliere öğrenciler tarafından hazırlanan açık büfe kahvaltı ikramında bulunuldu.