Antalya’nın Belek bölgesinde kurulan henüz açılışı gerçekleştirilmeyen spor tesisi Gloria Sports Arena, kapılarını gazetecilere açtı.
Özaltın Holding ve Gloria Sports Arena Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, spor tesisinin tanıtımını TSYD seminerini takip eden gazetecilere yaptı. Özaltın, spor tesisi yatırımından dolayı gururlu olduğunu ve daha fazla yatırım yapmak için morale ihtiyacının olduğunu kaydetti.
Antalya’nın Belek turizm bölgesinde Gloria oteller grubu içerisinde yapılan spor, tedavi ve terapi merkezi “Gloria Sports Arena” açılışından önce TSYD seminerinin son gününde semineri takip eden gazetecilere kapılarını açtı. İçerisinde olimpik, antrenman yüzme havuzları, spor salonları, buhar ve şok odalarından fitness alanlarına, sahalara kadar spor adına her şeyin bulunabileceği tesisi Özaltın Holding Gloria Sports Arena Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın gezdirdi.
Gazetecilerle birlikte tesisi gezen Özaltın, gazetecileri tesis hakkında bilgilendirdi. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıdığı için tesisin çok önemli olduğunu belirten Özaltın yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Gloria Sports Arena Türkiye’de bir ilk yatırım olduğu için gurur duyuyorum. Yenilikçiliği severim. Golf sporunu da ilk ben getirdim. Spor dallarını seven bir aileyiz. İlerleyen zamanda başka illere de bu türden bir yatırım yapmayı düşünebilirim. Tabi bunun içinde bize moral lazım. Avrupa bu tesisi takip ediyor. Biz reklamımızı yapmadan Avrupa’da birkaç gazete manşetten haberimizi yaparak reklamımızı yapmış. Burası hem bir spor merkezi hem de bir terapi tedavi merkezi olarak kullanılacak.”
Tesisin tanıtımının ardından Özaltın ve gazeteciler barbekü keyfi yaptı.