Antalya’da yılbaşı kutlamalarının Cam Piramit’e alındığından habersiz olan yaklaşık 5 kişi Cumhuriyet Meydanı’nda davul zurna eşliğinde 2015 yılına girdi.
Antalya’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması planlanan yılbaşı etkinlikleri yağmur ve rüzgar nedeniyle Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi’ne (Cam Piramit) alındı. Belediye ekipleri Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşları otobüslerle Cam Piramit’e taşıdı. Otobüslerle ve kendi imkanlarıyla Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi’ne gelen vatandaşlar önce Türk halk müziği sanatçısı Tuğba Karakuş daha sonra ise ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’nin şarkılarıyla yeni yıla girdi. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli yeni albümünden ve eski albümlerinden oluşturduğu repertuar ile sevenlerine eşsiz anlar yaşattı.
Etkinliğin Cam Piramit’e alındığından habersiz olan vatandaşlar ise Cumhuriyet Meydanı’nda davul zurna eşliğinde 2015 yılına girdi. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 5 bin vatandaş, yağmur ve rüzgar nedeniyle Cam Piramit’e alınan etkinlikten haberdar olmayınca kendi imkanlarıyla eğlendi. Cumhuriyet Meydanı’na gelen davul zurna ekibi vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. 2015 yılına davul zurna ile giren vatandaşlar, havai fişek ve dilek balonlarıyla da eğlencelerini pekiştirdi.