AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kemal Tekden, seçim çalışmaları kapsamında, Talas İlçesi’ne bağlı, Akçakaya, Zincidere ve Reşadiye mahallerindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren, AK Parti Kayseri 4. sıra Milletvekili Adayı Kemal Tekden, Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Akçakaya, Zincidere ve Reşadiye mahallelerini ziyaret etti.
Akçakaya mahallesinde vatandaşlara hitap eden Tekden, "Bizlerin, makam, mevki ve para gibi bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz milletimiz" dedi.
Bu güne kadar, hayatı boyunca dava için yaşadığını belirten Tekden, şunları söyledi: "Bu dava, Allah, vatan, millet davası. Şimdi tarihimize bakıyoruz. Bizler, cihangirane devletler kurmuş bir milletin evlatlarıyız. Böyle bir millet nasıl bu hallere geldi diye zaman zaman düşündük. Öyle haller oldu ki, sizler gayet iyi biliyorsunuz! Bir başbakan gidiyordu, Amerika Cumhur reisinin karşısında el pençe divan duruyordu. Niçin? Bir miktar para koparırım da, şu emeklinin parasını öderim. Memurun, işçinin parasını yetiştiririm. Biraz destek alırım diye. Böylesine bir şahsiyetsiz, politikaya üretmeye başlanmıştı maalesef. O günleri çok iyi hatırlıyorsunuz. O günlerden, bu günlere gelmek bir hayaldi. Allah’a şükür, bunlar başarıldı. Sağlıkta şu anda, ABD bile, Türkiye’yi örnek almak için uğraşıyor. Nasıl başardınız bu işi diye. Bir zamanlar, bizler Avrupa’yı örnek alırken, şimdi onlar bizim bir çok şeyimizi örnek almaya başladı. Allah’a binlerce şükür."