AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Adem Aykırı, görev mazbatasını İl Başkanı İhsan Küreci ve AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Kurt’un elinden alarak göreve başladı.
2014 yılı 25 Ocak tarihinde AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Rasih Küçükaydın’ın görevinden alınması sonucu mevcut ilçe başkanı Kadir Sarıhan tarafından AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen fakat o dönemin AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanının görevinden istifa etmesi ve yakın zamana kadar atanmaması sonucu görev mazbatasını bir türlü alamayan Adem Aykırı, il gençlik kolları başkanının belirlenmesinin ardından mazbatasını alarak görevine başladı.
Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Adem Aykırı mazbatasını resmi olarak AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Kurt’un elinden aldı. Göreve gelmesinin üzerinden tam bir yıl sonra görev mazbatasını alan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Aykırı, 30 Martta gerçekleşen yerel seçimler ve 10 Ağustos tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin Fethiye’deki başarısında çok büyük öneme sahip olan kilit isimlerden.25 Ocak’tan bu yana görev mazbatasını almış gibi partisi için canla başla çalışan Adem Aykırı görev mazbatasını aldıktan sonra, “AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığına 25 Ocak 2014 tarihinde atandım. O günden bu yana mazbata alıp almamamı hiç söz konusu etmeyerek elimden geldiğince sevdamız olan AK Parti için çalıştım.15 Ocak 2015 de yapılan kongre sonucu resmen AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığına seçildim. Ve göreve başladığım tarihten tam bir yıl sonra mazbatamı aldım. Ben kendimce Bugünü AK Parti Fethiye Gençlik Kollarının doğum günü olarak görüyorum. Durmak yok yola devam parolamızla çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sevdamızın başarı çıtasını daha yükseklere çıkartacağız” dedi.