Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Balıkesirspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, “Bu maçı birinci derecede kazanması gereken takım Balıkesir. Bizim çok daha iyi bir strateji ile maça çıkmamız gerekiyor” dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman bu haftalık toplantısını Çayeli İlçesi’nde ki bir restoranda yaptı.
38 puana ulaşmak için altı maç daha kazanmaları gerektiğini söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Bu rakam aşağıda düşebilir. Aramızda oynayacağımız maçlar var. Balıkesir maçı inanılmaz zihinsel bir maç. Bu maçı birinci derecede kazanması gereken takım Balıkesir. Bizden daha alt sırada ve evinde oynayacak. Bizim çok daha iyi bir strateji ile maça çıkmamız gerekiyor. Gücün varsa çıkıp puanları alacaksın. Neden kazanamıyoruz bunlar eleştirilebilir. Sebepleri aranabilir. Yoksa o ona yenildi, bu buna yenildi diye tartışmayalım. Zor bir deplasmana gidiyoruz. Trabzon’dan havayolu ile İstanbul, ardından gemi ve kara yolculuğuyla Balıkesir deplasmanına varacağız. Takımda eksik oyuncumuz olan Kweuke geçen hafta yoktu. Bu hafta ki maçta durumu kesin değil. Bizimle beraber antrenmanlara katılıyor. Onun dışında eksiğimiz yok” ifadelerini kullandı.
ALİ ADNAN SEZON ARASI ÇALIŞMALARA KATILAMADI
Ali Adnan’ın forma şansı bulamaması konusunda gelen bir soruyu cevaplayan Karaman, “Televizyonda izlediğimde müthiş bir oyuncu demiştim. Kendisi ile de burada geldiğimde konuştum. Takımla beraber çalışamadı, Asya kupasındaydı. Bizimle beraber çalışabilseydi farklı durumda olabilirdi. Takımda performansı artan oyuncular var. Kendimizi biraz daha nasıl geliştirebilirizin çalışmalarını yapıyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.