Kayseri Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen eğitim programına katıldı.
İlk gün TOBB’da gerçekleşen eğitim programında, Kayseri Ticaret Odası’nın 40’a yakın Meclis ve Yönetim Kurulu üyesi yer aldı.
İlk gün eğitim programı kapsamında Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz tarafından ‘Döviz Kurları, Faiz, Borsa’ konulu eğitim verildi. Aynı gün devam eden programda Mücahit Sarıtaş tarafından TOBB’un Kurumsal Yapısı ve TOBB’un İştirakleri başlıklarında eğitimler gerçekleştirildi. İlk günün son programında ise Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ve Türkiye Ekonomisindeki Dönüşüm ve TEPAV konuları işlendi.
TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ikinci gün programında; Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği’, ‘Etkili Yönetim Becerileri’, ‘Etkili İletişim Becerileri’, ‘Protokol Kuralları’, ‘E-Ticaret ve Sosyal Medya Yönetimi’, ‘Finansal Yönetim, İşletme ve Yönetim Fonksiyonları’ başlıklarında kişisel gelişim seminerleri gerçekleştirildi.
Şefik Ergönül tarafından verilen İhracatta 5N1K konulu eğitim ardından son gün programı Ahmet Şerif İzgören’in verdiği kişisel gelişim semineri ile sona erdi.
Eğitim programının Meclis üyeleri için çok faydalı olduğunu belirten Başkan Mahmut Hiçyılmaz, bu tür eğitimlerin Kayseri Ticaret Odası’nda da gerçekleştirildiğini ve bundan sonraki süreçte de sürdürüleceğini söyledi.
Hiçyılmaz, TOBB tarafından düzenlenen eğitim programının önemli konuları içerdiğini ve KTO Meclis üyeleri ve yönetim kurulu olarak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.