Türk Kızılayı Mardin Şubesi, 250 Suriye ve Irak uyruklu aileye gıda yardımında bulundu.
Türk Kızılayı Mardin Şubesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Mardin’de 250 Suriye ve Irak uyruklu aileye gıda yardımı yapıldı. Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen gıda kolilerini Türkiye Kızılay Derneği Mardin Şubesi ile Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu’nun katkılarıyla dağıtıldı.
İnsanların herhangi felakete veya bir sıkıntıya uğradıkları zaman kendilerine uzanacak bir yardım eli aradığını belirten Türk Kızılayı Mardin Şube Başkanı Muzaffer Esendemir, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Esendemir, "Türk Kızılayı Mardin Şube Başkanlığı olarak, ilimizde bulunan 250 Suriye ve Irak uyruklu ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Gıda kolilerinin dağıtılmasında katkı sağlayan Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu Başkanı Lütfü Günlüoğlu ise söz konusu yardımların ihtiyaç sahiplerinde dağıtıldığını, bu yardımı sağlayan Kızılay yetkililerine teşekkür ettiğini, yardımların sadece ramazan ayında değil, daha sonra da devam etmesini istediklerini ifade etti.