Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, Küçük Karapınar yaylası ile Yörükpazarına baz istasyonu kurulacağının müjdesini verdi.
Belediye Başkanı Samur, "Küçük Karapınar yaylası ile Yörükpazarı mevkiine cep telefonları için baz istasyonu kurulması yönünde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bir talepte bulunduk. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın da destekleri ile bu talebimiz kabul edilerek projelendirildi" dedi.
Mobil iletişimin Sarıveliler’de yaşayan hemhşehrilerimiz içinde temel haklardan biri olarak gördüklerini belirten Samur, “Cep telefonu için kapsama altyapısına yatırım yapılırken kırsal kesimde ve yaylalarda yaşayan vatandaşlarımızın da göz önünde bulundurulmaları gerekmektedir. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın önderlik ettiği, mobil kapsama alanı dışında kalan yerlerde altyapı kurulması projesini bu kapsamda çok önemsediğini belirti" diye konuştu.
Başkan Samur, konuşmasının sonunda Küçük Karapınar yaylası ile Yörükpazarı mevkiine cep telefonları için baz istasyonu kurulmasında desteğini hiç esirgemeyene Sayın Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan’a sonsuz teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.