Türkiye ve dünyanın değişik ülkelerinde liglerin devre arası tatiline girmesinin ardından çok sayıda takım devre arası hazırlıkları için Manavgat’a gelmeye başladı.
Emirhan Grubuna ait otellerde konaklayacak olan futbol takımları bünyesinde 12 futbol sahası bulunan Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde hazırlıklarını sürdürüyor.
Demirci Turistik tesisleri Emir Otelleri ve Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emir Demirci, Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Bursaspor ve Akhisarspor’un yanı sıra PTT 1. Lig’den Samsunspor, Adana Demirspor’un aralarında bulunduğu çok sayıda 1. lig, 2. lig ve 3. lig takımlarının devre arası hazırlıkları için Manavgat’ı ve tesislerini tercih ettiğini, Avrupa, Güney Amerika ve Çin takımlarının Manavgat’a geldiğini söyledi.
Demirci, Arjantin Premier Lig Torneo Inicial takımlarından River Plate, Bulgaristan 1. Ligi’nden CSKA Sofya, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Fujiraa, Çin Süper Ligi’nden Guizhou Rehne ve Guanghzou, Polonya Süper Lig’inden Sloik ve Plast Gliwice, Arnavutluk Süper Ligi’nden Kuleksi, İsviçre Süper Ligi’nden FC Thun, Macaristan Süper Ligi’nden Halades ve KKTC’den Doğan Türk Birliği’nin aralarında bulunduğu çok sayıda takımın devre arası hazırlık kampını Manavgat’ta Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.