AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Öz, Aydın’a hizmet etmek için Aydın’dan aday adayı olduğunu açıkladı. Aydın sol değildir’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Öz. AK Partiyi Aydın’da birinci parti yapmak en büyük hedefleri olduğunu dile getirdi.
Ankara’da AK Parti’nin Hukuk Danışmanı olarak görev yapan, Aydın Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Öz, düzenlediği basın toplantısı ile hedeflerini anlattı. Aymendo Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Milletvekili aday adayı Abdurrahman Öz ile ekibi katıldı.
Toplantıya kendisini tanıtarak başlayan Abdurrahman Öz, siyasete AK Parti ile birlikte girdiğini ve bugüne kadar parti teşkilatlarında verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Siyasetin memlekete hizmet etmenin yolu olduğunu dile getiren Öz, “Bizim görevimiz çalışmak. Siyaset fedakarlık isteyen bir iş. Bugüne kadar milletvekillerimiz teşkilatlarımız ve bütün teşkilat çeşitli fedakarlıklar yapmış ama netice almakta sıkıntılar yaşadık. Bu sonuca biz sebep olduk, sorumluları bizleriz. Fakat biz bu sıkıntıyı çözmek isteyen 55 arkadaşımızdan birisiyiz. İnşallah teşkilat disiplini içerisinde hedefimiz AK Parti’yi Aydın’da birinci parti yapmak. Aydın’da çok çalışmamız gerektiğinin de farkındayız. En çokta ben çalışacağım. Aydın’da bir şeylerin değiştirilmesi gerekiyor. Sorunumuzun da kendimizi anlatamadığımız olduğunun bilincindeyiz” dedi.
‘ÇOK ÇALIŞMAYI VAAT EDİYORUM’
Kendisini makinenin bir dişlisine benzeten Abdurrahman Öz, “Ben bu çarkın bir dişlisiyim. Bugüne kadar okuduk, yetiştik ve şimdi bir dişli olarak verim verme zamanındayız. AK Parti camiası beni nerde görmek isterse ben oradayım. Ben partim adına çok çalışmayı vaat ediyorum. Memleketime hizmet etmek amacıyla Aydın’dan aday oldum. Amacım milletvekili olmak olsa, Ankara’dan milletvekili olmak daha kolay oradan da koyabilirdim. Biz zor olana talibiz. Zor olanı tercih etmemin sebebi de memleketime hizmet etmek” şeklinde konuştu.
Abdurrahman Öz konuşmasını, Aydın’da bu sefer birinci partinin AK Parti çıkacağına inandıklarını belirterek, “Aydın sol değildir” sloganıyla hareket ediyoruz ve Aydın’da birinci parti çıkmak istiyoruz” sözleriyle tamamladı.