Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, okullara yaptıkları hizmetler dolayısıyla okul dostu belediye olduklarını söyledi.
Şehit Erhan Taştemur İlkokulu’nda düzenlenen kermes organizasyonuna davet edilen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a öğrenciler ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Okulun ihtiyaçlarını karşıladığı için kendisine öğrenci ve velilerin huzurunda teşekkür edilen Karalar, “İlim irfan yuvasını sizlere yakışır bir hale getirmek bizim görevimizdir. Kanuni açıdan böyle bir sorumluluğumuz, görevimiz olmamasına rağmen Seyhan Belediyesi olarak okullarımızın her zaman yanında olduk ve imkanlarımız ölçüsünde de yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.
Okul dostu belediye olduklarını söyleyen Karalar, “Okullarımızın durumunu ve imkanlarını biliyoruz. Evlatlarımızın hangi şartlarda öğrenim gördüğünü biliyoruz. Öğretmenlerimizin ve okul idarecilerimizin hangi şartlarda daha iyi öğretim verebileceklerini de biliyoruz. Bu nedenle belediyemizin imkanları ölçüsünde okullarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.
Okul bahçesinde kurulan ve geliri okulun ihtiyaçlarında kullanılacak kermesten de alışveriş yapan Başkan Karalar, öğrencilerin isteği üzerine avuçlarına imza attı.