2014-2015 Antalya Basketbol Yerel Lig Müsabakaları’nda dereceye giren Genç, Yıldız, Küçük Erkek ve Kız takımları düzenlenen ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldı.
Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Soner Yasak, sporcular ve antrenörler katıldı.
Antalya Basketbol Yerel Lig Genç, Yıldız, Küçük Erkek ve Kızlarda dereceye giren takımlar, Genç Erkekler AGGİK Spor Kulübü, Yıldız Erkek AGGİK Spor Kulübü, Küçük Erkek Antalya Spor Kulübü, Genç Kızlar Alanya Belediyesi, Yıldızlar Antalya Doğa Koleji, Küçük Kızlar Antalya Doğa Koleji oldu.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi. Hacıcaferoğlu, Sporun zirve kenti olan Antalya’da, basketbol sporunun gençler tarafından en çok tercih edilen spor branşları arasında olduğunu ve il faaliyetleri içinde en çok basketbol maçlarının düzenlendiğini belirtti.