Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki profesyonel sporcular, amatör spor kulüplerinden Güneşspor Kulübü çatısı altında toplanmaya başladı.
Profesyonel sporculardan Sebahattin İpek, Bekir Ceyhan, Osman Çıbık, Veli Çelik, Hayrettin Gül, Hüseyin Şahan, Zafer Söylemez, Ahmet Nizam ve esnaflık yapan Mümin Gün kulüpte yapılan toplantıya katılarak Güneşspor Kulübüne desteklerini bildiler. Sporcular, bundan sonra Güneşspor kulübü çatısı altında toplanıp başarıları birlikte göğüsleme sözü verdiler.
Konuyla ilgili açıklama yapan Güneşspor Kulübü Başkanı Ümit Kök, sporun içinden gelmiş, ilde birçok hizmetleri bulunan futbolcu arkadaşlarıyla Güneşspor kulübü çatısı altında toplanıp gençleri için, spor için mücadele verme kararı aldıklarını söyledi. Başkan Kök, “Oluşturacağımız yeni yönetimde bu arkadaşlara da yer vererek onların bilgi birikimleri, tecrübeleri ile kulübümüzü üst liglere taşımanın gayretini göstereceğiz. Güneşspor Kulübü büyümek istiyor, fakat bunu bilinçli bir şekilde yapıp, bir sistem dahilinde yapmak istiyor. Her branşta faaliyet göstererek, her branşta hizmet ederek ve her branşta ilimizi temsil etmek istiyoruz. Güneşspor Kulübü tesislerini oluşturmak, sabit gelirlerini oluşturmak, yönetimsel manada sistem dahilinde çalışmayı sağlamak ve alt yapısı ile profesyonel liglere hazır olup o şekilde büyümeyi gerçekleştirmek istiyor. Bu durumun zorluğunun farkındayız, fakat el birliği ile her işin üstesinden gelebiliriz. Tüm yetkililere, esnaflarımıza, halkımıza, sporu seven herkese sesleniyoruz. Gelin el ele verelim, gelin birlikte başaralım. Kulübümüzün kapıları herkese açık ve bu kulüp hepimizin kulübüdür. Artık profesyonel liglerde oynayan, profesyonel sporcular yetiştiren, antrenörler yetiştiren büyük bir camianın oluşmasını birlikte sağlayalım. Sosyal, sportif ve eğitici faaliyetler ile ilimize katkı sağlamak ve ilimizi ülke genelinde temsil etmek bizleri mutlu edecek ve gururlu kılacaktır. Sporun içinden gelen, sporcu mantalitesini iyi bilen, sporu okuyan teknik ve taktik manasında spora ve sporcuya birçok katkı sağlayacak arkadaşlar ile daha büyük projelere imza atacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur. Kendilerine ve bundan sonra kulübümüze katılacak olan sporcu, antrenör, yönetici ve teknik kadrolara bugüne kadar hizmeti olan ve bundan sonrada hizmet verecek olan herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” dedi.