Alınan bilgiye göre, Gültepe semti Ulubatlı Mahallesi 2475 sokakta bulunan kahvehaneye, otomobille gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce av tüfeğiyle ateş edildi. Saldırıda 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken bazı vatandaşlar bir aracın arkasına saklanarak kurtuldu.

Kısa bir süre sonra 2753 sokakta bir eve de dışarıdan ateş edildi. Bu saldırıda da 4 kişi yaralandı.

Polis ekipleri, olay yerinde bir av tüfeği ele geçirdi. Her iki olayda yaralananlar sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 22 yaşındaki Sercan Karabaş tedavi altına alındığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Karabaş'ın cebinden av tüfeği fişeği çıktığı öğrenildi.

''KAÇ KEZ ATEŞ ETTİKLERİNİ SAYAMADIK''

Saldırıya uğrayan kahvehanede çalışan Mestan Taş (52), müşterilere çay dağıttığı sırada kimliği belirsiz kişilerin beyaz bir araçla gelerek kahvehaneye ateş edip kaçtıklarını söyledi.

Saldırganların iki kez ateş ettiğini belirten Taş, ''Müşterilerimiz vardı bazıları başından yaralandı. Ben o sırada çay dağıtıyordum. İçeri kaçıp saklandık. Kaç kez ateş ettiklerini sayamadık, silahla taradılar" dedi.

Her iki olayın da aynı kişi veya kişilerce gerçekleştirilmiş olabileceği üzerinde duran polis ekipleri, kaçan zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.