Latin sanatçı Gatto Gabriel ve ekibi dünya turu kapsamında Adana’ya geliyor.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düzenlediği organizasyonlarla Akdeniz Bölgesi’ndeki tüm dans ve müzik severleri buluşturan Adana Dance Saloon Eğitmeni Ata Ivak ve ekibi Latin sanatçı Gatto Gabriel ve ekibi dünya turu kapsamında tekrar Adana’ya getiriyor.
2011’de Avrupa’nın En İyi Latin Sanatçısı ödülünü alan ve dünyanın bir çok ülkesinde sayısız ödül ve başarılara imza atan Gatto Gabriel, konserlerinin Türkiye ayağında 13 Haziran Cumartesi akşamı, Sheraton Adana Hotel’de sahneye çıkacak.
Gatto Gabriel ve ekibi tüm konuklara dünyayı dolaşan en iyi parçalardan, yepyeni reggeaton, salsa, bachata bestelerinden oluşan geniş yelpazede bir program sunacak. Ayrıca gitar enstrüman şovları ve gecenin sonunda tüm davetlilere sunacakları sürprizler yer alıyor.
Konsere beklenilen talebin yoğun olmasından mutluluk duyduklarını belirten Ata Ivak ve ekibi, artık geleneksel hale gelen bu etkinliklerin daha da yoğun geçeceğini, son 3 senedir sanatçının kendisini Akdeniz Bölgesindeki tüm dans ve müzikseverlere hayran bıraktığını, bu senede değişik sürprizlere imza atacağını belirtti.