Düzce’nin Koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kağıtlarının muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlardan seçmen kağıtlarını almaları çağrısında bulundu.
7 Haziran’da yapılacak 2015 Türkiye Genel Seçimleri için, Seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin, hangi seçim çevresi ve bölgesinde, kaç numaralı sandıkta oy vereceğini gösteren seçmen bilgi kağıtları muhtarlıklara gönderildi.
Koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kağıtlarının muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlardan seçmen kâğıtlarını almaları çağrısında bulundu.
Milletvekilliği seçimi için seçmen kağıtlarının muhtarlıklardan alınmasını isteyen Mısır, önümüzdeki seçimler için hazırlanan Seçmen Kağıtları Seçim Kurulu tarafından muhtarlıklara dağıtıldığını, vatandaşların bu seçmen kağıtlarını mahalle veya köy muhtarlarından almaları gerektiğini bildirdi. Köylerde nüfusu az olan yerlerde muhtarların seçmen kartlarını evlere dağıttığını ancak İl Merkezinde binlerce seçmen kağıdı olduğu için bunları bir muhtarın dağıtma imkanın çok zor olduğunu söyleyen Mısır, vatandaşların bulundukları mahallelerindeki muhtarlıklara giderek seçmen kağıtlarını bir an evvel almalarını istedi.