AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse, otogar taksi esnafı ile bir araya geldi.
Taksicilerle sohbet eden AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse, il başkanlığı döneminde de defalarca kendileriyle bir araya geldiklerini belirtti. Siyasetin geçmişten farklı yapıldığını belirten Köse, “Geçmişte, meseleyi mesele etmezsen mesele olmaz anlayış vardı. Bu AK Parti ile ortadan kalktı. Şimdi siyaset yapanların konulara hakim olması ve yerinde irade koyması gerekiyor” dedi.
Köse, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek taksici gerekse diğer meslek gurupları ile bir araya gelerek sorunların çözümü konusunda gayret göstereceklerini belirtti. Köse, “Otogardaki taksiciler otobüslerin şehiriçi servislerinin kaldırılmasını istiyor. Bu çözülemeyecek bir iş değil. Ama konsensüs sağlanması gerekir. Menderes Türel Başkanımızın da bulunacağı bir toplantıda tarafları bir araya getirebiliriz. Tarafların rızasıyla umarım ortak bir yol bulabiliriz” diye konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şehiriçi ulaşım sektöründe çalışan esnaflardan 2016 yılında alacakları araçlardan ÖTV alınmayacağının müjdesini verdiğini belirten Köse, araçlarını yenilemek isteyen şehir içi ulaşım esnafının daha uygun koşullarda araçlarını yenileyebileceklerini söyledi.
Otogar Taksi esnafını ziyaretinden dolayı AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse’ye teşekkür eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, il başkanlığı döneminde her zaman kapısını esnafa açan Köse’nin 7 Haziran seçimlerinden sonra da esnafın sorunlarının çözümü konusunda kendilerinin yanında olacağına inandığını belirtti.