Ankara Halk Ekmek Fabrikası, 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde “En Güvenilir Gıda Üreticisi” kategorisinde “2015 Lobin Kalite Ödülü”nü almaya hak kazandı.
Lobin Turkey tarafından her yıl geleneksel olarak Dünya Tüketici Hakları Günü’nde düzenlenen zirvede yılın enleri seçildi. Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen “28. Uluslararası Tüketici Zirvesi”nde “2015 Lobin Kalite Ödülleri” sahiplerini buldu. Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nın ödülünü Genel Müdür Ali İlkbahar aldı.
Türkiye’nin önde gelen iş, sanat, kültür, spor ve sivil toplum kuruluşlarının ağırlandığı Tüketici Zirvesi, Lobin Turkey tarafından Avrupa Diplomatlar Birliği (DMW), Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Derneği’nin (TÜRDER) desteği ve Yeniyüzyıl Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirildi. Yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla her yıl Dünya Tüketici Hakları Günü’nde düzenlenen Tüketici Zirvesi’ne katılan uzmanlar, bu yıl tüketici sorunları, kalite, marka pazarlama, iş güvenliği, gıda güvenliği, çocuk ve reklam konularını masaya yatırdı. 28 yıldır kesintisiz devam eden Tüketici Zirvesi’nin ardından katılımcı kuruluşlara katılım sertifikası ile birlikte “2015 Lobin Kalite Ödülü” takdim edildi.
HALK EKMEK’E KALİTE ÖDÜLÜ
Kuruluşundan bugüne her yıl son teknoloji ürünü cihazlarla birlikte kendini yenileyerek geliştiren, kaliteden, sağlık, hijyen ve örnek çalışmalarından ödün vermeden ürün yelpazesini geliştiren Ankara Halk Ekmek, Türkiye’nin en çok tercih edilen markaları arasında yer aldığını bir kez daha uluslararası bir platformda aldığı ödülle kanıtladı. Kalitesini uluslararası standartlara taşıyan Halk Ekmek, 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi kapsamında “En Güvenilir Gıda Üreticisi” kategorisinde “2015 Lobin Kalite Ödülü”ne layık görüldü.
Zirve finalinde düzenlenen törende Halk Ekmek Fabrikası adına ödülü alan Genel Müdür Ali İlkbahar, fabrikanın markalaşma sürecini tamamladığını ve ekmek konusunda Ankaralı tüketicilerin en çok tercih ettiği markalar arasında yer aldıklarını kaydederek, özellikle Başkentli hanım tüketicilere teşekkür etmek istediğini söyledi.