Vali Orhan Düzgün, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (KESOB) ziyaret ederek, Başkan Ahmet Övüç ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
Başkan ve oda yönetimi tarafından karşılanan Vali Düzgün, sanayi ve ticaret kenti Kayseri’de tartışılmaz bir öneme sahip esnaf ve sanatkârların üye olduğu meslek odalarının bağlı olduğu birliği ziyaret etmenin önemine işaret ederek, bundan mutluluk duyduğunu söyledi.
Birliğe bağlı 42 oda bulunduğunu, ilçeler dahil 25 bine yakın esnaf ve sanatkarın bu odalara bağlı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Vali Düzgün, “Ahi Evran ilkelerinin yaşatıldığı Kayseri’de aileleri ile birlikte 100 bini aşan bir topluluğun kuşkusuz şehrin ekonomisi ile sosyo - kültürel yaşamında büyük katkısı var. Birlikte olmaktan her zaman mutluluk duyduğum esnafımıza odalarımıza çalışmalarında başarılar dilerken, büyüyen ve gelişen Kayseri’de esnaf ve sanatkar sayımızın daha da artmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
KESOB Başkanı Ahmet Övüç te, Vali Düzgün’ün ziyaretinden onur duyduklarını belirterek, esnaf ve sanatkara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Övüç, “Sayın Valimizi ne zaman arasak, hangi konuyu paylaşsak bizlerle görüşmüş, çözüm ve yardımları her zaman olmuştur. Ben ve arkadaşlarım ‘Esnaf Dostu’ dediğimiz Sayın Valimize yanımızda olduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
KESOB yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette daha sonra esnaf ve sanatkarlara ilişkin Vali Düzgün’e bilgiler aktarılar, değerlendirmelerde bulunuldu.