Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde 243 bin 288 metrekarelik bir alanda yol düzenlemesi ile kilitli parke taşı döşenmesinin yapıldığı belirtildi.
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’in çeşitli merkezlerinde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda imara açılan yeni alanların da yol düzenlemelerinin bulunduğu çeşitli merkezlerin yanı sıra Doğal Gaz şebeke döşeme çalışmalarının yanı sıra MEDAŞ’ın sürdürdüğü çalışmalar nedeniyle bozulan kentin değişik mahallelerinde toplam olarak 243 bin 288 metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldı.
Nevşehir’deki eğitim kurumlarının bahçe düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu çalışmalara ilave olarak Yaş Sebze ve Meyve Hali ve Köy ve Organik Ürünler Pazarı’nın da yapım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü’nce, İl Özel İdaresi Betonarme Perde İstinat Duvarı, Adnan Menderes Terminali Çatı Yalıtımı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kavşağı Yaya Alt Geçidi ve asansör sistemi de tamamlanarak hizmete kazandırıldı.