Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ve Büro Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Akif Celalettin Şimşek’i ziyaret etti.
Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ziyarette Memur-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi vererek Büro Memur-Sen’in taleplerini iletti.
Memur-Sen’in adalet ve merhamet konfederasyonu olduğunu ifade eden Sofuoğlu, “Memur-Sen, barış ve hakkaniyet temelli yeni bir dünya mücadelesi veren bir erdemliler hareketidir. Memur-Sen, kendisini cüzdan sendikacılığıyla sınırlamayıp bütün eylem ve söylemlerinde vicdan sendikacılığını ön plana çıkarmıştır. Biz, insan, insan onuru, medeniyet, adalet, akkaniyet, özgürlük, demokrasi ve kardeşçe yaşamak ve hakça bölüşmek kavramlarını merkeze almış değerler sendikacılığı hareketiyiz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek ziyaretlerinden dolayı Sofuoğlu’na teşekkür etti.