Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, “Süper Lig’de de bu heyecanımızın sürmesini diliyorum. 33 bin seyirci kapasitesiyle yeni stadımızda bin 300 kişiyle değil, 15 bin kişiyle oynayacağız. Bu şampiyonluk tüm Antalya’ya armağan olsun” dedi.
PTT 1. Lig Play-off final maçında Samsunspor’u mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Antalyaspor’un başkanı Gültekin Gencer, maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Gencer, "Çektiklerimizi bir biz biliriz, bir de Allah bilir. İki sezondur kurduğumuz o kadro küme düşmüştü. Geldiğimiz yere tekrar çıkmamız gerekiyordu. Genel kurulda da söz vermiştim takımı şampiyon yapacağız ve tekrar çıkaracağız diye. Kadromuzun çoğunu korumuştuk. Direk Süper Lig’e çıkacak kadromuz var. Bu sene şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin hepsini yendik ama ciddiye almadığımız takımlara da yenilmiştik. Bunda da bir hayır var. Süper Lig’de de bu heyecanımızın sürmesini diliyorum. 33 bin seyirci kapasitesiyle yeni stadımızda bin 300 kişiyle değil, 15 bin kişiyle oynayacağız. Bu şampiyonluk tüm Antalya’ya armağan olsun” açıklamasında bulundu.