AK Parti’den Samsun milletvekili aday adaylığını açıklayan Orman Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Çatal, 2023 yılında Samsun’u Türkiye’nin ilk 10 iller arasına girmesini hedeflediklerini söyledi.
Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Samsun’dan milletvekili olmak için AK Parti İl Binasında aday adaylığını açıklayan Orman Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Çatal, Türkiye’nin önemli bir ülke olduğunu belirterek, “Türkiye’de atılımlar daima istikrarlı hükümetler döneminde yapılabilmiştir. Bundan dolayı ülkemizde istikrarın devam etmesi büyük önem arz etmektedir. Son 12 yılda ülkemizde milli gelir ve refah düzeyinde meydana gelen önemli artışlar, istikrarlı, kararlı ve güçlü bir hükümet sayesinde olmuştur” dedi.
Milletvekili olduktan sonra herkesin Ankara’da bir açık kapısının olacağını ifade eden Çatal, “Milletvekili seçilmemiz halinde, Samsunumuzun yükselen değerler ile refah düzeyinde ön sıralara çıkması için gerekli azami gayreti sarf edeceğim. Hedefimiz 2023 yılında Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girmesinin yanı sıra, Samsunumuzun da Türkiye’deki iller arasında da ilk 10 arasına girmesi olacaktır. Ancak geldiğimiz noktada ülkemizin ve Samsunumuzun daha çok gelişmeye ihtiyacı var. Bu amaçla yükselen bu bayrağı daha yükseklere çıkartmak için göreve talibiz. Referansımız, geçmişte yaptığımız çalışmalar ve halkımızdır” diye konuştu.