ARTVİN (AA) - Artvin Valiliğince, 9-12 Nisan tarihlerinde Ankara'da, 15-19 Nisan 2015 tarihlerinde ise İstanbul Feshane'de düzenlenecek 'Artvin Tanıtım Günleri" hazırlık toplantısı yapıldı.

Valilik Çoruh Toplantı Salonu'nda Vali Kemal Cirit başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüseyin Ateş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, yıl içerisinde düzenlenecek fuar ve Artvin Tanıtım Günleri'nde kentin daha iyi tanıtılması ve Artvin'in turizmden arzuladığı payı alabilmesi amacıyla yapılması gereken faaliyetler görüşüldü.

Artvin Valisi Kemal Cirit, burada yaptığı konuşmasında, bu yıl önceki yıllara nazaran daha canlı görsellere önem verecek bir tanıtım günlerine ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Her bir Artvinlinin gönüllü turizm elçisi olduğunu ifade eden Vali Cirit, bu durumun ise kentin turizmden hak ettiği payı almasına büyük katkı sağladığını vurgulayarak "Artvin Tanıtım Günleri’nde doğal olarak önce hemşehrilerimize hitap ediyoruz ama asıl amacımız Artvin'in turizm sezonunun açılmasıyla birlikte, sezondan en çok payı kapabilecek iller arasında olmasını sağlayabilmektir" dedi.

Vali Cirit, konuşmaların ardından toplantıya katılanların görüş ve önerilerini dinledi.