AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Asım Aykan, ziyaretlerini sürdürüyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret eden Aykan, ardından da 30 Mart 2014 sonrası kurulmuş olan Ortahisar Muhtarlar Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. “Muhtarlarımız, milletimizin sesi ve emektarlarıdır. Onların varlığı, milletimizin de var olması demektir” diyen Aykan, muhtarların sorunlarını yakinen bildiğini ve ilacının da Ak siyasette olduğunu kaydetti.
KÖYDES projesinin de mimarı olarak bilinen Asım Aykan’ı Ortahisar Muhtarlar Derneğinde, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, Dernek Başkanı Selami Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Aykan burada yaptığı konuşmada, “Ben, bu şehrin sokak ve caddelerinden gelen ve çizmelerini yeniden giyen bir kardeşiniz olarak, üzerime düşen vazifeyi yerine getirmekten onur duyarım. Muhtarlarımız, toplumumuzun temel taşları, sadık hizmetkarları, omuzlarında ağır yükler taşıyan ve hizmet aşkı ile dolu olan temsilcileridir. İstismar edilmeyecek bir makamdır” dedi.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk ise “Memleketimize tecrübeli, işinin ehli, bu şehrin yağmurları altında ıslanmış, çamurunda kirlenmiş, hatır bilen ve sorulan vekiller lazım. Güzide şehrimizin sorunlarını birlikte çözebilecek, İhtiyaç hasıl olduğunda ulaşabilecek, dertlerimizi paylaşabilecek olduğumuz vekillerimizin varlığı yükümüzü de hafifletecektir” diye konuştu.